BILDER

Rejäl sovmorgon imorse, började inte förns 12.55. Så jag kunde både sova ut och inte stressa imorse. Fick hem bilder jag beställde häromdagen, hann bara kika igenom lite snabbt.


Onsdag

Hade match i måndags, gick inte direkt kanon om vi säger så menmen. Igår så tog jag och mamma en sväng till gränby. Fick med mig lite nödvändigheter hem. Tränade, gick inte bra alls. Och idag har jag gått i skolan ( som de andra dagarna också såklart ) sen städat ena bilen och rummet. Tänkte ta och stänga av min kära vän så jag får sova några timmar innan klockan ringer. Hörs!
 
alltså dessa gossar.
 

Men tja!!

Haha jag är totalt sämst på att uppdatera, men tänker inte skriva det i varje inlägg såå nu vet ni det. Att jag uppdaterar när jag har lust för det, vilket kanske inte är speciellt ofta dårå. Sen sist har det väll inte hänt speciellt mycket, börjat skolan, kollat fotboll, gästat våla, pratat, pratat, pratat, varit ute och gått. Helt slut efter skoldagen idag, blir garanterat sängen tidigt ikväll. Imorgon väntar en kortdag och vi slutar redan tolv, så. jävla. skönt. Hej!

.


00.33

Åt godaste salladen till middag, och har efter det tillbringat kvällen hos Jennifer med en varsin godispåse framför OS.


Fredag

Onsdag - åkte in till stan och tog spruta, sen gick jag och mamma på stan en sväng. Fick med mig en jacka och en tröja hem. Åkte till Sara G, red och pratade.
Igår - städade och rensade inprincip hela dagen, sen var det träning med ett par trötta ben.. Fick sällskap en stund efter.
Idag har jag gått en sväng med mamma, tagit en dusch och nu ligger jag här i sängen med insmorda fossingar och kikar igenom några gamla veckorevyn. Bra skönt!21.16

Ja då var fotbollen igång igen, och jag blev helt slut efter kvällens träning. Men gud så skönt det är nu efteråt, uppskattas verkligen trots allt! Har glott på GossipGirl hela dagen lång och inte gjort mer än så. Ska nu ta mig en dusch och cykla upp till Vickan efter det. Bäst att rappa på, vi hörs!

Efter en tids uppehåll

RADERADE ALLT JAG SKREV. SagkjfdhgjsfkaÖFLKWRLHEGRSLKs ARG..
 
Hahha jaja, tar det igen.. Har hunnit med att varit till Göteborg, spenderat mycket tid i våla, ön och vallen. Göteborg bjöd på det absolut fantastiska vädret man kan tänka sig, hade det bra förutom att jag vaknade upp där med världens förkylning.. ön vill jag helst glömma, kom dessutom hem med en trasig phone som nu är inskickad på lagning.. Vallen var sisådär, saker och ting redde ut sig vilket jag är väldigt glad över!! Men Jerry Williams uppträdande ville jag bara skulle ta slut, ingenting för mig det där. Vi smet in i öltältet och fördrev tiden lite istället. Kom hem igår trött som ett as, och idag har jag återupptagit träningen. Har nog inte gjort mer än en fotbollsträning på cirka en månad haha, men har att jag varit sjuk att skylla på. Lite faktiskt, eftersom både sommaren och våren mest har bestått av hosta och halsont för mig. Men somsagt så tog jag en springtur idag, gick både segt och tugnt men runt kom jag tillslut. Nu är jag ivrig som en tok på att få träffa Jennifer å få höra massa om hur dom har haft det!
 
 haha ser inget riktigt sammanhang med texten och bilden men ja, dagens frukosst

RSS 2.0